Luxe bedden

Zoekt u luxe bedden in Assen of Haren? Graag nemen wij onze collectie met u door. U treft een overzicht van verschillende merken en wij maken graag duidelijk waarom juist deze bedden tot ons assortiment behoren.

Onze slaapexperts en slaapcomfort
Al sinds 1911 staan onze slaapexperts voor u klaar voor de beste nachtrust. In vier generaties is de nodige ervaring opgebouwd en juist dat spreekt zich in ons assortiment uit. Het is onze uitdaging om het bed van uw wensen en dromen te vinden. Wij begrijpen welk model u nodig heeft en welk beddenmerk bij u past.

Verschillende beddenmerken
Meer dan honderd jaar slaapadvies heeft geresulteerd in een assortiment dat blijvend verandert. Wij zijn steeds beter gaan begrijpen dat kwaliteit en comfort het belangrijkst is. Vanuit persoonlijk advies selecteren we een model uit één van de beddenmerken binnen ons assortiment. In totaal voeren wij bedden van acht verschillende merken:

Schramm
Schramm staat voor meesterschap en kwaliteit. De bedden worden afzonderlijk gemaakt door echte vakkundige meubelmakers, stoffeerders en naaisters. Schramm heeft voor iedereen een passend bed.

OptiSleep
Voor een optimale nachtrust is er OptiSleep. OptiSleep levert een totaalpakket aan boxspring bedden, spiralen, dekbedden, hoofdkussens en matrassen.

Avek
Wilt u luxe en ruimte besparen? Dan heeft Avek de juist boxspring bedden en matrassen.

Auping
Homan Slapen is exclusief dealer en met Auping plaza Assen één van de grootste van Nederland.

Vispring
Vispring biedt een meesterwerk van synergie. Sinds 1901 staat Vispring al voor luxe en kwaliteit en dat uit zich in materialen als katoen, paardenhaar, kokosvezel, lamswol en kasjmier.

Ergosleep
Iedereen slaapt op een andere manier en dat is precies waarop de visie van Ergosleep gebaseerd is. De revolutionaire slaapoplossing van Ergosleep is afgesteld op uw Digitale Nachtrust Analyse.

Hästens
Homan Slapen is exclusief Hästens dealer voor Friesland, Groningen en Drenthe. Hästens staat voor 100% natuurlijke materialen en snapt dat slapen iets persoonlijks is. Wij adviseren u graag een bed dat het best bij u past.

Kuperus
Luxe bedden van Kuperus blinken uit met natuurlijke materialen. Al meer dan honderd jaar is Kuperus hofleverancier en gespecialiseerd in slapen zoals de natuur dat bedoeld heeft.

Luxe bedden van dichtbij bekijken
Wilt u onze luxe bedden van dichtbij komen bekijken? Bezoek ons dan op één van onze locaties in Groningen en maak direct een afspraak.

Locatie Assen: Bel ons via 0592-870308 of e-mail naar assen@homanslapen.nl.
Locatie Haren: Bel ons via 050-5344235 of e-mail naar haren@homanslapen.nl.

M-LINE

Bij MLINE draait alles om de optimale nachtrust. MLINE matrassen, M Line kussens en MLINE slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt. Voor een overzicht van de collectie kunt u terecht in Assen en Haren

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

Optisleep

OptiSleep is als geen ander thuis in slapen. We leveren een totaalpakket aan producten, zodat u verzekerd bent van een goede nachtrust. Bekijk onze collectie  boxsprings, spiralen, dekbedden, hoofdkussens en matrassen.

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

VISPRING

Nu vernieuwde collectie VISPRING, u vindt de collectie bij Homan slapen in Haren.

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

Swissflex

De revolutie begint bij de basis.

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

Avek

Luxe Boxspring bedden Vakmanschap in ruimtebesparende bedden, boxspring bedden en matrassen.

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

Auping

Zowel in Haren alsook in Assen kunt u terecht voor de collectie Auping. Met 750m2 is Auping plaza Assen 1 van de grootste dealers van Nederland.
Auping plaza bevind zich naast Homan slapen in Assen aan de Zeilmakerstraat 14.

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

Ergosleep

Met een zeer grote collectie bedden uw Ergosleep dealer voor noord Nederland.
Wij beschikken op beide locaties over de belevings-studio van Ergosleep.

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

Hästens collectie

Homan slapen Assen is de Hästens dealer exclusief voor Drenthe, Groningen en Friesland.

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder

Kuperus

Natuurlijk slapen dankzij Kuperus bedden Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk gezonder voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.Waarom is slapen op natuurlijke materialen gezonder? Natuurlijk slapen is gezonder omdat natuurlijke materialen zorgen voor een […]

Lees verder

Schramm

Sinds bijna 90 jaar zijn de SCHRAMM ATELIERS gespecialiseerd in het creëren van perfecte matrassen voor het waardevolle, vluchtige fenomeen slaap

 • Vestiging Haren
 • Vestiging Assen
Lees verder