pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Maak kennis met het team

Margreet
Feiken

Maak kennis met het team: Margreet Feiken

Mijn naam is Margreet Feiken, ik woon in Wildervank en ik ben moeder van twee dochters. Ik werk nu ongeveer 5 jaar in de beddenbranche en ik heb hiervoor vele jaren in de detailhandel gewerkt. Na jaren als zelfstandige te hebben gewerkt (in een fietsenzaak) en daarnaast parttime in de meubelbranche, is mijn interesse in technische verkoop altijd aanwezig geweest. Mijn baan bij Homan Slapen, een gespecialiseerd bedrijf, is daarom een perfecte match voor mij.

Wat maakt het werk zo bijzonder?
Een situatie die mij is bijgebleven is de verkoop van een Kuperus bed. De klant had dit met zorg uitgezocht na meerdere bezoeken aan de winkel en notities. Ze zochten een bed dat het beste bij hun wensen paste. De aankoop van zo’n bed is een proces wat je samen met de klant doorloopt. Na de levering van hun bed kwamen ze nog regelmatig langs in de winkel en vertelden ze dat ze er veel plezier aan beleefden. Wanneer klanten na de aankoop van hun bed zo blij en tevreden zijn, word ik daar ook weer blij van. Hierdoor blijft mijn werk leuk en ga ik altijd met veel plezier aan de slag.

Heb je een favoriet beddenmerk?
Ik heb niet echt een favoriet merk. Elk merk heeft zijn voors en tegens. Wel vind ik de wisselwerking met de fabrikant belangrijk. Wanneer een fabrikant goede service levert en wij elkaar goed weten te helpen, lukt het het best om iedereen tevreden te krijgen. Zelf slaap ik op een M-Line matras. Na een heerlijke douche is mijn bed geen straf om in te slapen.

Wat voor slaper ben je zelf?
Ik ben een echte snoozer en een langslaper, mijn bed is het fijnste plekje om de dag te beginnen. Mijn ultieme slaaptip? Be happy!

mei 28, 2018 | Auping