pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Homan slapen sinds 1911, al meer dan 100 jaar een begrip.

Er is bijna niets zo persoonlijk als de aanschaf van een nieuw bed. Het juiste bed vinden wordt dan ook gezien als een hele opgave. Onze slaapadviseurs begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Door de jaren lange ervaring van onze adviseurs bent u dan ook verzekerd van de juiste keuze.
Door de vele verschillende merken kunnen wij u een onafhankelijk en passend advies geven.

VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staat bovenaan. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de regering zorgvuldig op.  Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over Corona. 

Wij hebben diverse maatregelen op het gebied van hygiëne en lichamelijk contact getroffen.
Tijdens uw bezoek aan één van onze winkels houden we vanzelfsprekend 1,5 meter afstand van u.

U bent van harte welkom in één van onze winkels. Onze voorkeur gaat er naar uit dat u telefonisch een afspraak maakt alvorens u onze winkel bezoekt. Zo bieden wij u alle vrijheid en het passende advies in een zo veilig mogelijke omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vestiging Haren – 050-5344235 – haren@homanslapen.nl
Vestiging Assen – 0592-870308 – assen@homanslapen.nl

Wakey, Wakey!

  Ken je dat? Je wordt wakker midden in de nacht… Wakey, Wakey!   Voor even baal je als een stekker, want je hebt het gevoel dat het ochtend is en dat het tijd is om je warme nest te verlaten. Maar wanneer je op de wekker kijkt, zie je dat het pas 4.00 uur is. Ondanks...