pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Aandacht voor historisch vakmanschap

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt. Ervaar bij Homan slapen Assen de collectie Avek bedden met alle mogelijkheden.

Avek Boxspring Fier.
Comfort en design.

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

 

 

U heeft al een boxspring van Avek voor 2295,- (180x200 incl. topmatras)

Avek Boxspring 1927

Met aandacht voor vakmanschap.

De 1927 jubileumboxspring wordt met vakmanschap bij ons in de fabriek gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. We gebruiken kwalitatief goede materialen. Creëer jouw Boxspring 1927 op maat, volgens je eigen wensen.

 

U heeft al een boxspring van Avek voor 2295,- (180x200 incl. topmatras)

Avek Simmer.

Geïnspireerd door de zomer.


De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

Avek Noflik boxspring.

Zoals het Friese woord al zegt.

Op een Noflik boxspring slaap je aangenaam en prettig, zoals het Friese woord Noflik al zegt. Gebaseerd op de schoonheid en de rust van het Friese land. In deze luxe boxspring geniet je van een weldadige nachtrust. Probeer het eens uit bij één van onze dealers.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?