Avek

“Gemaakt in Nederland. Kwaliteit is waar het om draait.”

Aandacht voor historisch vakmanschap

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.
Ervaar bij Homan slapen Assen de collectie Avek bedden met alle mogelijkheden.

Avek 1927
Avek Ljocht
Avek 1927
Avek 1927

Avek Boxspring 1927. Met aandacht voor vakmanschap.

De 1927 jubileumboxspring wordt met vakmanschap bij ons in de fabriek gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. We gebruiken kwalitatief goede materialen. Creëer jouw Boxspring 1927 op maat, volgens je eigen wensen.

U heeft al een boxspring van Avek voor 2295,- (180x200 incl. topmatras)

Avek Ljocht
Avek 1927
Avek Ljocht

Ljocht Boxspring van Avek. Mooi en praktisch.

De Ljocht boxspring is puur Nederlands design. Het bed oogt licht en luchtig. Zo slaap je goed en bovendien stijlvol. Door de met zorg geselecteerde kwaliteitsmaterialen ervaar je een bijzonder comfort. Boxspring en matras vormen één geheel. Dat is niet alleen mooi, maar ook praktisch en comfortabel.

Speciale aanbieding!

Ljocht, het designbed ontworpen door Hans Daalder, nu verkrijgbaar in een Limited Edition. De Limited Edition bestaat uit een complete 2-persoons boxspring inclusief geintegreerde matrassen, topmatrassen en achterwand Flak. Voor de Limited Edition kunt u kiezen uit 6 actuele kleuren (stof Byte).  Vraag naar de voorwaarden.

Avek Simmer
Avek Simmer
Avek Simmer
Avek Simmer

Avek Simmer. Geïnspireerd door de zomer.

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

Avek Noflik Stins
Avek Noflik Pleats
Avek Noflik Stins
Avek Noflik State

Noflik boxspring van Avek. Zoals het Friese woord al zegt.

Op een Noflik boxspring slaap je aangenaam en prettig, zoals het Friese woord Noflik al zegt. Gebaseerd op de schoonheid en de rust van het Friese land. In deze luxe boxspring geniet je van een weldadige nachtrust. Probeer het eens uit bij één van onze dealers.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?