pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Bedden van Homan, slapen sinds 1911

Niets zo persoonlijk als de aanschaf van een bed. Het juiste bed vinden wordt door velen dan ook gezien als een hele opgave. Onze slaapadviseurs begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Door de jaren lange ervaring van onze adviseurs bent u dan ook verzekerd van de juiste keuze. Homan Slapen biedt vele verschillende bedden van kwaliteitsmerken zoals Auping, Hastens en Kuperus en wij kunnen u een onafhankelijk en passend advies geven.

Ontdek onze bedden zelf in één van de winkels in Haren en Assen.

Auping bedden

Op de slaapboulevard Assen vind je de beddenzaak Homan slapen Assen voorheen Auping Plaza Assen. Hier staat het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken. Homan beschikt over de grootste Auping showroom van het Noorden en ligt slechts op 20 minuten afstand van Groningen en 30 minuten van Hoogeveen. Parkeren is gratis. Onze adviseurs zijn pure Auping specialisten die alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden, inclusief de laatste ontwikkelingen en trends. Zo ben je verzekerd van een persoonlijk slaapadvies en een Auping bed dat in alle opzichten bij je past.

Naast onze winkel in Assen kunt u ook terecht bij Homan slapen in Haren. 

profiteer nu tot 500 euro voordeel op de Auping matrassen

Hastens bedden

Hästens store Assen exclusief Hästens dealer voor Friesland, Groningen, Drenthe.

Hästens bedden staan bekend om de blauw wit geblokte stof en zijn gemaakt van honderd procent natuurlijke materialen. Slapen is heel persoonlijk, alleen u weet welk bed het beste bij u past. Hästens ziet dit ook zo, laat u daarom adviseren in onze beddenzaak in Assen door één van onze slaapspecialisten. Op onze ruime Hästens afdeling kunt u op uw gemak de verschillen ervaren van het framebed tot aan het ultieme slaapcomfort van de 2000T.

Avek bedden

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Ervaar bij Homan slapen Assen de collectie Avek bedden met alle mogelijkheden.

Ergosleep bedden

In een gewoon bed moet uw lichaam – en dan vooral uw ruggengraat – zich flink aanpassen aan het slaapoppervlak dat voor iedereen gelijk is. Daardoor recupereert u minder en voelt u zich minder fit. Op termijn kan dit leiden tot pijn na minieme belasting. U heeft rugklachten. Ergosleep® daarentegen stelt uw bed met digitale perfectie af op maat van uw lichaam, van uw SLAAP-DNA®. Dit persoonlijke bed verzekert u van een perfecte nachtrust en de optimale recuperatie van uw lichaam en ruggengraat.

Kuperus bedden

Handgemaakte bedden sinds 1905. Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk gezonder voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.

Kuperus heeft inmiddels meer dan honderd jaar ervaring in het maken van slaapsystemen en weet alles van natuurlijk slapen. Het bedrijf is ook nog eens hofleverancier geworden. Heeft u vragen of wilt u advies? U bent van harte welkom en onze slaapadviseurs helpen u graag verder.

Mline bedden

Bij Mline draait alles om de optimale nachtrust. Mline matrassen, Mline kussens en Mline slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt.

Schramm bedden

Goed slapen levert een belangrijke bijdrage aan ons levensgeluk. Daarvan is ieder mens zich bewust. Na een ongestoord nachtrust voel je je als herboren en kan je de dag weer voor de volle 100% aan.

Het Duitse familiebedrijf Schramm weet dit als geen ander en maakt dan ook al jaren het verschil in de wereld van slapen. Voor Schramm staat dan ook het gebruik van natuurlijke en ambachtelijke producten centraal, waarbij de kernwaarden zicht toespitsen op functionaliteit en comfort.

Swissflex bedden

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In  deze producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Functioneel, comfortabel en veelzijdig

VIspring bedden

Droombedden op maat gemaakt. Vispring was in 1901 de uitvinder van de pocketveer, en is sindsdien toonaangevend technisch specialist. We produceren zelf al onze eigen veren uit het beste vanadiumstaal, en voorzien iedere matras en boxspring met een unieke selectie om zo een ruime keuze aan slaapopties te bieden. U kunt zelfs uw persoonlijke gewenste veerspanning kiezen om zo het perfecte bed te krijgen.
auping
ergosleep
hastens
kuperus
m-line
schramm
swissflex
vispring

Een bed kopen in Groningen, Friesland of Drenthe?

Dan bent u bij Homan Slapen aan het juiste adres. Sinds 1911 is Homan Slapen een begrip in Noord Nederland en ver daarbuiten. Wij richten ons op bedden, slaapcomfort en de inrichting van uw slaapkamer. Wij zijn gevestigd in Assen en Haren. Wij vinden belangrijk om ons te onderscheiden met een selectie van gerenommeerde beddenmerken en een uniek assortiment dat staat voor kwaliteit en zekerheid. U kunt bij onze beddenspeciaalzaak terecht voor beddenmerken als Auping, Ergosleep, Kuperus, Schramm, Hästens, Avek, Vispring en meer.

Passie en vakmanschap van onze medewerkers zijn het belangrijkst en resulteren in een persoonlijk en gedegen advies voor iedere situatie. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken en ervaren in Haren of Assen.

Bedden van diverse merken in Haren en Assen

In onze beddenwinkels in Haren en Assen kunt u onze bedden zelf ervaren. Onze slaapadviseurs denken met u mee en zoeken voor u een passend bed. Naast bovengenoemde merken kunt u bij ons ook terecht voor Avek, Kuperus, Swissflex, Ergosleep, Mline en vele andere merken bedden.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?