Bedden van Homan, slapen sinds 1911

Niets zo persoonlijk als de aanschaf van een bed. Het juiste bed vinden wordt door velen dan ook gezien als een hele opgave. Onze slaapadviseurs begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Door de jaren lange ervaring van onze adviseurs bent u dan ook verzekerd van de juiste keuze. Homan Slapen biedt vele verschillende bedden van kwaliteitsmerken zoals Auping, Hastens en Kuperus en wij kunnen u een onafhankelijk en passend advies geven.

Ontdek onze bedden zelf in één van de winkels in Haren en Assen.

Auping bedden

Op de slaapboulevard Assen vind je de beddenzaak Auping Plaza Assen. Hier staat het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken. Auping Plaza Assen beschikt over de grootste Auping showroom van het Noorden en ligt slechts op 20 minuten afstand van Groningen en 30 minuten van Hoogeveen. Parkeren is gratis. Onze adviseurs zijn pure Auping specialisten die alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden, inclusief de laatste ontwikkelingen en trends. Zo ben je verzekerd van een persoonlijk slaapadvies en een Auping bed dat in alle opzichten bij je past.

Naast onze winkel in Assen kunt u ook terecht bij Homan slapen in Haren. Hier kunt u terecht voor de volgende modellen: Alle Matrassen, Auronde, Original boxspring en Essential.

Bekijk alle bedden van Auping

Hastens bedden

Hästens store Assen exclusief Hästens dealer voor Friesland, Groningen, Drenthe.

Hästens bedden staan bekend om de blauw wit geblokte stof en zijn gemaakt van honderd procent natuurlijke materialen. Slapen is heel persoonlijk, alleen u weet welk bed het beste bij u past. Hästens ziet dit ook zo, laat u daarom adviseren in onze beddenzaak in Assen door één van onze slaapspecialisten. Op onze ruime Hästens afdeling kunt u op uw gemak de verschillen ervaren van het framebed tot aan het ultieme slaapcomfort van de 2000T.

Bekijk alle bedden van Hastens

Avek bedden

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt.

Ervaar bij Homan slapen Assen de collectie Avek bedden met alle mogelijkheden.

Bekijk alle bedden van Avek

Een bed kopen in Groningen, Friesland of Drenthe?

Dan bent u bij Homan Slapen aan het juiste adres. Sinds 1911 is Homan Slapen een begrip in Noord Nederland en ver daarbuiten. Wij richten ons op bedden, slaapcomfort en de inrichting van uw slaapkamer. Wij zijn gevestigd in Assen en Haren. Wij vinden belangrijk om ons te onderscheiden met een selectie van gerenommeerde beddenmerken en een uniek assortiment dat staat voor kwaliteit en zekerheid. U kunt bij onze beddenspeciaalzaak terecht voor beddenmerken als Auping, Ergosleep, Kuperus, Schramm, Hästens, Avek, Vispring en meer.

Passie en vakmanschap van onze medewerkers zijn het belangrijkst en resulteren in een persoonlijk en gedegen advies voor iedere situatie. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken en ervaren in Haren of Assen.

Bedden van diverse merken in Haren en Assen

In onze beddenwinkels in Haren en Assen kunt u onze bedden zelf ervaren. Onze slaapadviseurs denken met u mee en zoeken voor u een passend bed. Naast bovengenoemde merken kunt u bij ons ook terecht voor Avek, Kuperus, Swissflex, Ergosleep, Mline en vele andere merken bedden.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?