pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Beddenspecialist

Wanneer u een beddenspecialist zoekt bent u bij Homan Slapen al sinds 1911 aan het juiste adres. Als beddenspecialist zijn wij al vier generaties actief en geven wij al meer dan honderd jaar slaapadvies. Onze slaapexperts weten precies waarom een goede nachtrust belangrijk is en wat daarvoor nodig is. Als beddenspecialist zijn wij in 1911 begonnen met een beddenwinkel in Haren en in 2013 zijn wij uitgebreid met een beddenspeciaalzaak in Assen. Omdat wij als beddenspecialist al vier generaties actief zijn is onze kennis en ervaring steeds verder uitgediept. Inmiddels zijn wij totaalleverancier van luxe bedden, kussens, dekbedden en bedtextiel.

Het juiste bed kiezen

U wilt zo lekker mogelijk slapen en ook weer uitgerust wakker worden. Om het juiste bed te kiezen is het belangrijk om u het volgende te realiseren:

  • Ieder lichaam is anders

Ieder lichaam kent andere eigenschappen en juist dat maakt ons uniek. De verschillen zitten hem in onze lengte, ons gewicht en ook de mate waarin wij transpireren. Bij het kopen van een bed houdt u hier rekening mee.

  • Het juiste bed helpt tegen rug-, nek- en schouderklachten

Meer dan 80% van de Nederlanders krijgt te maken met rug-, nek- en schouderklachten. Het juiste bed geeft uw lichaam een betere houding en verkleint de kans op problemen.

  • Er bestaan veel verschillende soorten bedden

Steeds weer komen er nieuwe materialen en technieken. Enerzijds is dit een verbetering en verbreedt dit uw mogelijkheden als consument, anderzijds wordt het steeds moeilijker om de juiste keuze te maken.

  • Het juiste advies voorkomt een miskoop

U koopt waarschijnlijk niet dagelijks een bed en op dat moment is de hulp van een beddenspecialist wel zo prettig. Schakel een beddenspecialist in om een miskoop te voorkomen!

Beddenspecialist in Groningen

Zoekt u een beddenspecialist in Groningen? Kom dan gerust eens bij ons langs in Haren of Assen. Onze slaapexperts staan u graag bij voor persoonlijk advies en alles wat met het juiste bed te maken heeft. Maak direct een afspraak per e-mail, online of telefonisch.

Locatie Assen: Bel ons via 0592-870308 of e-mail naar assen@homanslapen.nl.
Locatie Haren: Bel ons via 050-5344235 of e-mail naar haren@homanslapen.nl.