pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Beddenwinkel Groningen

Homan Slapen bestaat uit twee beddenwinkels: 1 beddenwinkel in Haren, Groningen en eentje in Assen, Drenthe. Onze winkel in Haren is al sinds 1911 actief en daar is in 2013 onze tweede vestiging in Assen bijgekomen. Op deze manier zijn wij nog beter bereikbaar en zorgen wij voor slaapcomfort in Groningen en ver daarbuiten!

Homan Slapen: dé beddenwinkel van Groningen

U weet dat een goede nachtrust belangrijk is en uw bed daar een belangrijke factor in speelt. Homan Slapen is een winkel gespecialiseerd in kwaliteitsbedden en weet ook alles over kussens, dekbedden en bedtextiel. Wij staan graag voor u klaar om al uw dromen en wensen tot realisatie te brengen.

De beddenwinkel met gerenommeerde merken

Ons assortiment omvat merken als AupingErgosleepHastensSchrammAvek en meer. Wij adviseren u graag het juiste model en wij begrijpen dat uw persoonlijke voorkeur en lichaamseigenschappen daarin een belangrijke rol spelen. In onze winkels in Haren (Groningen) kunnen wij u persoonlijk adviseren of kunt u ons assortiment bekijken. Heeft u nog niet direct een idee welk bed u zoekt? Ook op dat moment bent u welkom voor een afspraak. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Ons advies is volledig vrijblijvend en verplicht tot niets.

Maak direct een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs bij onze beddenwinkel in Haren, Groningen! Maak telefonisch, per e-mail of online een afspraak met één van onze slaapexperts. Bel ons via 0592-870308 of e-mail naar info@homanslapen.nl.