pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Dekbedden

De allerbeste  kwaliteit

Wat materiaal en verwerking betreft sluiten wij geen compromissen.  De dons- en verenproducten worden bij gerenommeerde bedrijven  geproduceerd en een strenge kwaliteitscontrole geschiedt bij ieder dekbed.
De producten van o.a. Dauny, Kruchen, Dreams of Zwitserland en Cassenz  geven een positief levensgevoel, welzijn en genot. Want dekbedden en kussens van een uitstekende kwaliteit zijn beslissend voor een goede slaap.

Goed slapen is een voorwaarde voor een hoge levenskwaliteit. Of, kort samengevat: Wie goed slaapt, geniet van zijn leven.

Ruime collectie

Homan slapen heeft meerder collecties dekbedden van verschillende leveranciers. Enkele zijn: Dauny, Kruchen, Cassenz, Texeler, Ducky dons en Auping.

Naast de bekende donzen en wollen dekbedden zijn er ook enkele andere vullingen verkrijgbaar met unieke eigenschappen. Hieronder de verschillende vul mogelijkheden van dekbedden incl. eigenschappen.

Hoe vind ik het juiste dekbed voor mij?

De slaapgewoontes van de mensen zijn zo verschillend als de mensen zelf. En voor iedere slaapgewoonte is er het passende product. Om u te helpen het juiste dekbed te kunnen vinden, hebben wij voor u a;vast wat detail uitgewerkt.

Het juiste dekbed

Sommige mensen geloven nog steeds dat je de kwaliteit van het dekbed naar het gewicht van de vulling moet beoordelen: hoe zwaarder, hoe beter. Dat klopt echter niet. Er zijn meerdere vullingen met verschillende eigenschappen. Een hoogwaardige vulling, losjes, elastisch, krachtig, en vormbehoudend – bezit betere wamte eigenschappen dan een vulling van een lagere kwaliteit. Let u bij de koop op de warmtepunten. Ga op uw gevoel af als u het dekbed vasthoudt. Het dekbed moet voor u goed aanvoelen en u moet het gevoel hebben dat het dekbed u een behaaglijke geborgen gevoel geeft.

De persoonlijke behoefte
aan warmte

Opdat iedereen het passende dekbed vindt dat aan zijn behoefte aan warmte voldoet, heeft billerbeck alle dekbedden en matrassen met zogenaamde »warmtepunten« gekenmerkt.

Bijvoorbeeld zijn er warmtepunten van

1 = zomers licht
tot
5 = extra warm

Mensen die het snel te warm hebben zullen veel minder transpireren, mensen die het snel koud hebben, vooral de mensen die last hebbben van een gestoorde bloedsomloop, vinden hun ideale dekbed.

  zomers licht
  licht
  medium
  warm
  extra warm

De verschillende vullingen

Ganzendons

Een dekbed met een hoogwaardige overtrek en een exclusieve vulling schenkt u een bijzonder luxueus slaapgenot. Door de waardevolle vulling te combineren met een edele tijkstof ontstaat er een onvergelijkbaar behaaglijk product.
Alleen het beste en mooiste is goed genoeg. Bij de productie en de verwerking klopt alles tot in het kleinste detail. Ieder deel wordt met de grootste zorgvuldigheid, met de hand, in de ateliers vervaardigd.

100% dons staat voor de zuiverheid van de dons. 90% dons staat voor een vulling van 10% veertjes en 90% dons. deze 10% veertjes zorgen niet voor warmte maar echter wel voor gewicht. Naast dit percentage is ook de vulkracht van dons belangrijk voor de isolatie waarde en de duurzaamheid van het dekbed. De vulkracht is daarom ook verantwoordelijk voor de prijzen van de betere donzen dekbedden. Wij demonstreren u graag het verschil.

Kasjmier

Kasjmier, dat 14 maal fijner is dan lamswol, met als gevolg dat een kasjmier wollen dekbed zachter en soepeler is dan een wollen dekbed. De wol isoleert in alle seizoenen. In de winter geeft het warmte in de zomer koelte. Het zorgt voor een optimale ventilatie en kan perfect vocht opnemen. Het kasjmier wollen dekbed is een bijzonder luchtig en licht dekbed, vergelijkbaar met het gevoel van een donzen dekbed, maar zonder het ongemak van het te warm te hebben. 

Eiderdons (Dauny)

billerbeck Schweiz AG behoort wereldwijd tot de toonaangevende producenten van de meest hoogwaardige eiderdonsdekbedden. Alleen de allerbeste kwaliteit eiderdons wordt ingevlogen vanuit IJsland en bij ons volgens een nauwkeurig en zeer langdurig veredelingsproces handmatig gesorteerd en gereinigd.

Merinowol

Het merino schaap is één van de bekendste schapenrassen in de wereld. Het is het meest voorkomende schapenras ter wereld en wordt over het algemeen geprezen voor de kwaliteit van de wol. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap wel vijf kilo wol per jaar. De merino wol blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit wol. Per vierkante centimeter groeien bij een merino tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft daardoor een zeer fijne structuur.

Kameelhaar

Kameelhaar heeft een hoog isolatievermogen en is soepeler en lichter in gewicht dan scheerwol. Dankzij het zeer hoge vochtregulerende vermogen is het dekbed ideaal voor slapers die het snel benauwd hebben. De 4-seizoenen uitvoering zorgt ervoor dat u het hele jaar comfortabel kunt slapen onder de luxe van moeder natuur. 100% zuiver kameelhaar is stof- en bacterievrij.

Nieuwsgierig geworden welk dekbed het beste aan uw wensen voldoet? Bezoek één van onze winkels en onze adviseurs vertellen u alles over bovenstaande varianten.