pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Wat is het?

De Personal Sleep Scan is een wetenschappelijk gefundeerde meting van uw rug en slaaphouding. U moet gewoon even in zijlig en ruglig op ons meetbed liggen en het systeem meet uw persoonlijk indrukkingsprofiel. Op die manier bepalen we welke matrassamenstelling voor u het best is.

Waarom is het nodig?

Uit de meer dan tienduizend metingen die we al gedaan hebben, is één conclusie duidelijk: uw indrukkingsprofiel is even uniek als uzelf. De juiste ondersteuning, waarbij uw hoofd, nek en wervelkolom op een horizontale lijn liggen, is dus voor iedereen anders. Onze Sleep Scan brengt deze persoonlijke ondersteuning objectief in kaart.

Equilli bij Homan Slapen.

Het Belgische merk Equilli ontwikkelt op wetenschappelijke wijze ergonomische matrassen en kussens. Een uiterst precies meetsysteem, de Personal Sleep Scan, bepaalt welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft. De producten worden daaraan aangepast. Eerst worden jouw lichaam en slaaphouding in kaart gebracht. Op basis daarvan wordt de optimale samenstelling van jouw matras bepaald.

De basislaag van de Equilli matras is zo ontworpen dat je ze kan combineren met verschillende types van bedbodem of matrasdrager.

De ergonomische Equilli-hoofdkussens zorgen ervoor dat ook uw nekwervels en hoofd de juiste ondersteuning krijgen.

Het concept van Equilli komt voort uit diepgaande studies van het research center IRISI (Innovative Research in Sleep Improvement), dat ontstaan is aan de afdeling Biomechanica van de KU Leuven. IRISI voert samen met slaapspecialisten, ingenieurs en artsen onderzoek naar technologieën die positief zijn voor de slaapkwaliteit. De Equilli-matrassen zijn een praktische toepassing van die studies.

Om de garantie van kwaliteit kracht bij te zetten, sluit Equilli een Slaapcontract met jou, dat je verzekert van een goede nachtrust. Je hebt de mogelijkheid om binnen de 6 maanden gratis de samenstelling van je Equilli-matras te wijzigen

Bedbodems en bedden

Bij Equilli komt de ondersteuning en het comfort volledig uit de matras. Dit laat toe om bij het ontwerp de Equilli bedden en bedbodems alle onnodige toeters en bellen weg te laten.

De Equilli Pure lattenbodems zijn verkrijgbaar als inlegbodem voor in een bestaand bedkader of gewoon als vrijstaande lattenbodem. Ze kunnen zowel vlak als elektrisch verstelbaar uitgevoerd worden.

Wil je liever een alles in één oplossing die naadloos in elke slaapkamer integreert? Kies dan voor Equilli Less. Het minimalistische design is een welgekome afwisseling ten opzichte van traditionele ledikanten en boxsprings.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?