Beddenzaak Groningen

Homan Slapen is een beddenzaak in Groningen die uitblinkt in luxe bedden. Wij werken graag vanuit persoonlijk advies en putten uit meer dan honderd jaar ervaring. Onze ervaring is opgebouwd over vier generaties en juist dat maakt ons als beddenzaak zo speciaal. In de loop de jaren hebben wij onze beddenzaak gebouwd rond deze ervaring en luxe beddenmerken als Auping, Hästens, Vispring en Kuperus.

Homan Slapen beddenzaak: specialistisch en gericht op service

Homan Slapen begrijpt al sinds het ontstaan dat slapen voor iedereen iets anders betekent. Het liefst ontvangen we u dan ook op één van onze locaties in Assen of Haren. Onze slaapexperts voorzien u graag van advies! Zij streven het na om uw dromen en wensen tot werkelijkheid te brengen.

U kunt bij Homan Slapen terecht voor bedden, dekbedden, kussens en bijpassend bedtextiel. Als beddenzaak begrijpen wij dat het niet alleen gaat om het juiste bed, maar juist om een combinatie waarin alles klopt. Wij snappen dat u ander bedtextiel nodig heeft in de winter of zomer en wij begrijpen dat een kussen van dons niet voor iedereen geschikt is.

Kortom, om een luxe bed ten volste te benutten ontvangt u graag passend advies en gelukkig is dat precies waar wij voor staan. Alleen op deze manier komt u bed van Auping, Hästens, Vispring of bijvoorbeeld Kuperus het best uit de verf.

Maak direct een afspraak

Komt u graag bij ons langs in Groningen op één van onze locaties in Haren of Assen? Maak direct een afspraak per e-mail, telefonisch of online.

Locatie Assen: Bel ons via 0592-870308 of e-mail naar assen@homanslapen.nl.
Locatie Haren: Bel ons via 050-5344235 of e-mail naar haren@homanslapen.nl.

Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.