Beddenzaak Haren

Homan Slapen bestaat uit twee beddenzaken; één in Assen en één in Haren. Bezoek onze beddenzaak in Haren wanneer u uit de regio komt of bezoek onze locatie in Assen wanneer dat u beter uitkomt. Onze winkel in Haren is al sinds 1911 actief en daar is in 2013 onze tweede vestiging in Assen bijgekomen. Op deze manier zijn wij nog beter bereikbaar en zorgen wij voor slaapcomfort in Assen, Haren, Groningen, Noord Nederland en ver daarbuiten.

Homan Slapen in Haren: ontmoet onze slaapexperts
U weet dat een goede nachtrust belangrijk is en dat uw bed daar een belangrijke factor in speelt. Homan Slapen is gespecialiseerd in luxe bedden en weet ook alles over kussens, dekbedden en bedtextiel. Wij staan graag voor u klaar om al uw dromen en wensen tot realisatie te brengen.

Ons assortiment omvat merken als Auping, Ergosleep, Kuperus, Schramm, Avek en meer. Wij adviseren u graag het juiste model en wij begrijpen dat uw persoonlijke voorkeur en lichaamseigenschappen daarin een belangrijke rol spelen. In onze beddenzaak in Assen of Haren kunnen wij u persoonlijk adviseren en u de bedden laten ervaren. Heeft u nog niet direct een idee welk bed u zoekt? Ook dan bent u van harte welkom voor een afspraak. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Ons advies is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Maak direct een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs bij onze beddenzaak in Haren! Maak telefonisch, per e-mail of online een afspraak met één van onze slaapexperts. Bel ons via 050-5344235 of e-mail naar haren@homanslapen.nl.

Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.