Hästens Auroria

Evenwichtige zachtheid en een combinatie van veersystemen definiëren Auroria, een continentaal bed met een zachtere persoonlijkheid. Stiksels aan de zijkant in dubbele rijen in een patroon ontwikkeld voor dit bed geven structuur aan zijn vorm en stabiliteit, terwijl hoeken van vlas versterking bieden van binnenuit. Er zijn mensen die zeggen dat Auroria op een speciale manier beweegt, we stellen voor dat je het zelf uitprobeert.

Het model Auroria is gebouwd om drukverlichting te bieden en je bovenlichaam en heupen te ondersteunen. Een initiële zachtheid waarin u langzaam wegzinkt, die wordt ondersteund door diepe stabiliteit.

Het heeft een Hästens Bonnell-verensysteem in de basis, in combinatie met pocketveren van 15 cm in de bovenmatras, gewikkeld in lagen katoen, paardenhaar, wol en vlas.

Natuurlijke materialen volgen de contouren van uw lichaam en passen zich daarop aan om het juiste slaapklimaat te waarborgen. Deze materialen zijn buigbaar en beweegbaar in de Aurora om de druk en zachtheid te verdelen over het lichaam. Mooie ochtenden ontstaan uit prachtige nachtrust.

Een prachtige nachtrust ontstaat uit zorgvuldig geselecteerde materialen, echte vakkundigheid en eeuwen ervaring in het maken van bedden. Auroria is dat alles en nog veel meer. Het is een kunstwerk – de kunst die we slapen noemen

BJX Luxury topdekmatras

 1. Meubelstof (100% katoen) jacquard
 2. Mix van puur katoen, wol en mohair
 3. Echt paardenhaar
 4. Mix van puur katoen, wol en mohair
 5. Echt paardenhaar
 6. Mix van puur katoen, wol en mohair
 7. Meubelstof (100% katoen) jacquard

Omkeerbaar verenmatras

 1. Meubelstof, gedeeltelijk gestoffeerd in katoenen stretchstof
 2. Mix van puur katoen en wol (1000g/m2)
 3. Echt paardenhaar (Hästens’ unieke mix van paardenhaar en haar van vee)
 4. Mix van puur katoen en wol (500g/m2)
 5. Pocketveringsysteem, 15 cm hoog, met individuele veren en stevigere veren rond de randen en versterkte veren in de hoeken. Hoekvulling van vlas.
 6. Mix van puur katoen en wol (1000g/m2)
 7. Echt paardenhaar
 8. Mix van puur katoen en wol (500g/m2)
 9. Meubelstof, gedeeltelijk gestoffeerd in katoenen stretchstof

Basis

 1. Meubelstof (100% katoen) jacquard
 2. Mix van puur katoen en wol
 3. Natuurlijk vlas
 4. Hästens Bonnell-spiraalverensysteem, 13 cm hoog met stevigere veren aan de rand en hoekvulling van vlas
 5. Vlas
 6. Stevig frame van Zweeds grenen met vingerlassen van 9,2 cm hoog. Katoenen voering die verhindert dat stof van onder het bed in kan en ervoor zorgt dat de onderkant van het bed eenvoudig te stofzuigen is.