Homan Assen

Ons adres:
Zeilmakerstraat 14A
9403 VA Assen
Tel: +31 592 870308
email: assen@homanslapen.nl

Dé Beddenzaak in Assen

Homan Slapen bestaat uit een beddenzaak in Assen en Haren. Bezoek onze beddenzaak in Assen wanneer u uit de regio komt of bezoek onze locatie in Haren wanneer dat u beter schikt. Onze winkel in Haren is al sinds 1911 actief en daar is in 2013 onze tweede vestiging in Assen bijgekomen. Op deze manier zijn wij nog beter bereikbaar en zorgen wij voor slaapcomfort in Assen, Haren, Groningen, Noord Nederland en ver daarbuiten.

Homan Slapen in Assen: ontmoet onze slaapexperts
U weet dat een goede nachtrust belangrijk is en uw bed daar een belangrijke factor in speelt. Homan Slapen is gespecialiseerd in luxe bedden en weet ook alles over kussens, dekbedden en bedtextiel. Wij staan graag voor u klaar om al uw dromen en wensen tot realisatie te brengen.

Ons assortiment bedden in Assen omvat merken als Auping, Ergosleep, OptiSleep, Schramm, Avek en meer. Wij adviseren u graag het juiste model en wij begrijpen dat uw persoonlijke voorkeur en lichaamseigenschappen daarin een belangrijke rol spelen. In onze beddenzaak in Assen of Haren kunnen wij u persoonlijk adviseren of kunt u ons assortiment bekijken. Heeft u nog niet direct een idee welk bed u zoekt? Ook op dat moment bent u welkom voor een afspraak. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Ons advies is volledig vrijblijvend en verplicht tot niets.

Maak direct een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs bij onze beddenzaak in Assen! Maak telefonisch, per e-mail of online een afspraak met één van onze slaapexperts. Bel ons via 0592-870308 of e-mail naar assen@homanslapen.nl.

Contactformulier

Contact
Vestiging *
Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.