pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Natuurlijk slapen dankzij Kuperus bedden

Handgemaakte bedden sinds 1905

Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk gezonder voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.Waarom is slapen op natuurlijke materialen gezonder?

Natuurlijk slapen is gezonder omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat. Dat natuurlijk slapen voor een betere nachtrust zorgt, is niets nieuws in Scandinavië; zij zijn daar al vele jaren van overtuigd.Veel ervaring op het gebied van natuurlijk slapen

Kuperus heeft inmiddels meer dan honderd jaar ervaring in het maken van slaapsystemen en weet alles van natuurlijk slapen. Het bedrijf is ook nog eens hofleverancier geworden. Heeft u vragen of wilt u advies?  U bent van harte welkom en onze slaapadviseurs helpen u graag verder.

Kuperus Collectie

Kuperus Alexia

De Alexia is een bed van ongekende luxe en een fenomenaal comfort. Het bed is uitgerust met maar liefst 4 veerlagen. Voor iedere Alexia wordt dit verenpakket helemaal per laag afgestemd op de individuele wensen van de klant. Door de toepassing van vele lagen zijn de beddenbouwers van Kuperus in staat om voor iedere klant het meest ultieme bed samen te stellen. Voorzien van een luxe eikenhouten plint in kleur naar keuze en traditionele, geheel met de hand genaaide matrassen en rondom side stitched.

meer informatie Alexia

Kuperus Ariane

De Ariane is na de Alexia het meest luxe bed in de Kuperus collectie. Rijke afdeklagen van wol, katoen en paardenhaar. Met recht kunnen we hier spreken van het beste van twee werelden: een ongeëvenaard comfort gekoppeld aan een luxe uitstraling met een houten plint en traditioneel met de hand genaaide matrassen, rondom side stitched. Dit puur ambachtelijke model is tevens in een verstelbare uitvoering verkrijgbaar.

meer informatie Ariane

 

Kuperus Malmö

 

De Malmö is na de Alexia het meest luxe bed in de Kuperus collectie. De Malmö beschikt over individueel beklede veerlagen. De twee veerlagen in het bed zijn individueel gestoffeerd en afgedekt met lagen katoen, wol en paardenhaar. Voor nog meer comfort zijn de pocketveren in de matras maar liefst 18 centimeter hoog. In de pocketveringsmatras kunt u voor maximale ontspanning een massagesysteem laten inbouwen.

meer informatie Malmö

 

Kuperus Oslo

De Oslo staat voor comfort. Voor de liefhebber is het bed, bovenop de Bonell veren, uitgerust met maar liefst 18 cm hoge pocketveren terwijl 12 cm standaard is.

meer informatie Oslo

Kuperus Falun

 De Falun is een verstelbare plint-boxspring. Op een zeer degelijk vurenhouten frame is het pocketinterieur afgedekt met wol geplaatst. Ook de matras heeft een wollen afdekking. Met een topmatras naar uw keuze, ervaart u een geweldig slaapcomfort.

meer informatie Falun

Kuperus Sont

 De Sont is een vlakke boxspring, met een opengewerkt en dus goed ventilerend vurenhouten frame, voorzien van wollen afdeklagen. Deze wol vinden we ook terug in de matras. Samen met een topmatras naar uw keuze, hoeft u zich over een goede nachtrust geen zorgen meer te maken.

meer informatie Sont

Topmatrassen Kuperus

Topmatrassen Kuperus

5 luxe topmatrassen

Om het Kuperus bed compleet te maken zijn er de Kuperus topmatrassen.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?