Natuurlijk slapen dankzij Kuperus bedden

Handgemaakte bedden sinds 1905

Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk gezonder voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.Waarom is slapen op natuurlijke materialen gezonder?

Natuurlijk slapen is gezonder omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat. Dat natuurlijk slapen voor een betere nachtrust zorgt, is niets nieuws in Scandinavië; zij zijn daar al vele jaren van overtuigd.Veel ervaring op het gebied van natuurlijk slapen

Kuperus heeft inmiddels meer dan honderd jaar ervaring in het maken van slaapsystemen en weet alles van natuurlijk slapen. Het bedrijf is ook nog eens hofleverancier geworden. Heeft u vragen of wilt u advies?  U bent van harte welkom en onze slaapadviseurs helpen u graag verder.

Kuperus Collectie

Kuperus Alexia

De Alexia is een bed van ongekende luxe en een fenomenaal comfort. Het bed is uitgerust met maar liefst 4 veerlagen. Voor iedere Alexia wordt dit verenpakket helemaal per laag afgestemd op de individuele wensen van de klant. Door de toepassing van vele lagen zijn de beddenbouwers van Kuperus in staat om voor iedere klant het meest ultieme bed samen te stellen.

Kuperus Malmö

De Malmö is na de Alexia het meest luxe bed in de Kuperus collectie. De Malmö beschikt over individueel beklede veerlagen. De twee veerlagen in het bed zijn individueel gestoffeerd en afgedekt met lagen katoen, wol en paardenhaar. Voor nog meer comfort zijn de pocketveren in de matras maar liefst 18 centimeter hoog. In de pocketveringsmatras kunt u voor maximale ontspanning een massagesysteem laten inbouwen.

Kuperus Oslo

De Oslo staat voor comfort. Voor de liefhebber is het bed, bovenop de Bonell veren, uitgerust met maar liefst 18 cm hoge pocketveren terwijl 12 cm standaard is.

Kuperus Narvik

De Narvik beschikt bovenop het frame met Bonell veren over een losse pocketveringmatras. De twee veerlagen in het bed zijn dus individueel bekleed en afgedekt met lagen katoen en paardenhaar. Zo kunt u zowel de losse matras als ook de topmatras draaien en keren. In de pocketveringmatras kunt u voor maximale ontspanning een massagesysteem laten inbouwen.

Kuperus Narvik (electrisch)

Deze electrisch verstelbare boxspring met RF afstandbediening is de laatste aanwinst in de Kuperus. De matrassen bestaan uit 5 zones pocketveren en is in verschillende hardheden leverbaar. De gebruikte wol is allemaal gerecycleerde wol. In diverse stoffen en maten leverbaar.

Topmatrassen Kuperus

Topmatrassen Kuperus

5 luxe topmatrassen

Om het Kuperus bed compleet te maken zijn er de Kuperus topmatrassen.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?