NATUURLIJK SLAPEN

Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk gezonder voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.Waarom is slapen op natuurlijke materialen gezonder?
Natuurlijk slapen is gezonder omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat. Dat natuurlijk slapen voor een betere nachtrust zorgt, is niets nieuws in Scandinavië; zij zijn daar al vele jaren van overtuigd. Kuperus heeft inmiddels meer dan honderd jaar ervaring in het maken van slaapsystemen en weet alles van natuurlijk slapen. Het bedrijf is ook nog eens hofleverancier geworden. Heeft u vragen of wilt u advies?  U bent van harte welkom en wij helpen u graag verder.

6 LUXE SLAAPSYSTEMEN

Een Kuperus beschikt over een massief grenen onderstel met Bonell veren.
Daar bovenop komen de pocketveren. De 275 tonvormige pocketveren per m2 zijn per stuk verpakt in een zakje. De veren zijn verdeeld in 5 verschillende zones.
De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam opdie plaatsen verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt.
Afhankelijk van uw lichaamsbouw en -gewicht kiest u voor een soft, medium, firm, X-firm, XX-firm of zelfs XXX-firm pocketverenpakket.
Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie.

Kuperus bedden zijn in zeer veel verschillende stoftypes en kleuren leverbaar. Of u nu kiest voor een vol lederen bekleding of een mooie zachte velours keuze in overvloed.
Tevens zijn naast de standaard maten ook afwijkende maten mogelijk.

Alexia

Alexia

Narvik

Malmo

Falun

Oslo

Sont

Falun

Deze elektrisch verstelbare boxspring met RF afstandbediening is de laatste aanwinst in de Kuperus Boxspring collectie. De matrassen bestaan uit 5 zones pocketveren en zijn in verschillende hardheden leverbaar. De gebruikte wol is allemaal gerecycleerde wol. In diverse stoffen en maten leverbaar.

Sont

Deze vlakke boxspring is de laatste aanwinst in de Kuperus vlakke Boxspring collectie. De matrassen bestaan ook zoals bij de Falun uit 5 zones en ook in verschillende hardheden leverbaar. De gebruikte wol is allemaal gerecycleerde wol.