Auping

Auping-logo

Op de slaapboulevard Assen vindt u het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken. Homan slapen beschikt over de grootste Auping showroom van het Noorden en ligt slechts op 20 minuten afstand van Groningen en 30 minuten van Hoogeveen. Parkeren is gratis. Onze adviseurs zijn pure specialisten die alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden, inclusief de laatste ontwikkelingen en trends. Zo bent u verzekerd van een persoonlijk slaapadvies en een Auping bed dat in alle opzichten bij u past. Naast onze winkel in Assen kunt u ook terecht bij Homan slapen in Haren.

Nu showroom voordeel op de collectie Auping Cresto, Maestro en Vivo.

Ontdek het zelf in één van de winkels in Haren en Assen.

Online afspraak maken voor advies

Auping Original

Zoals een boxspring bedoeld is

De Original boxspring heeft een tijdloos design met veel aandacht voor detail en een hoogwaardige afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven.

Bekijk specificaties

Auping Criade

De eye-catcher van jouw slaapkamer

Een prachtige boxspring voor design lovers. Een opvallend en uniek stalen design frame. In zijn geheel minder hoog dan de traditionele boxsprings. Hierdoor speelt de Criade boxspring in op de trend van de slankere boxsprings. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras.

Bekijk specificaties

Auping Kiruna

Ongekend luxe slapen

De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring. Deze onderscheidt zich door de luxe uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Zodra je gaat liggen, ervaar je het zelf.

Bekijk specificaties

Auping Royal

Royal bed, individueel slaapcomfort

De Auping Royal is helemaal af te stemmen op jouw lichaam. Het is een bijzonder bed met veel unieke technologische snufjes. Een bed dat bijdraagt aan een optimale nachtrust met bijzonder veel aandacht voor details.

Bekijk specificaties

Auping Original

De perfecte basis

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Het mooi vormgegeven en krachtige frame gecombineerd met een Auping spiraalbodem en matras is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Niets meer en niets minder.

Bekijk specificaties

Auping Auronde

Design waarbij jij de details bepaalt

De Auronde is een echte designklassieker gemaakt van hout met kenmerkende aluminium details. In 1973 ontworpen door Frans de la Haye.

Bekijk specificaties

Auping Essential

Eigentijds en duurzaam design

De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Dit bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms. Door de verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in elke slaapkamer.

Bekijk specificaties

Auping Match

Bed Match: kiezen voor het bed dat bij jou past

Design betekent voor Auping dat er met aandacht en oog voor detail aan een product is gewerkt. Dat zie je ook terug bij de Match waar een perfecte balans gevonden is tussen comfort, eigenheid en tijdloos design.

Bekijk specificaties

Bekijk hier alle Auping matrassen

Alle Auping matrassen

Bekijk hier alle Auping topmatrassen

Alle Auping topmatrassen

Neem contact op met Homan Slapen

Assen
Zeilmakerstraat 14A
9403 VA Assen
+31 592 870308

Maak een afspraak
Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Haren
Rijksstraatweg 167
9752 BE Haren
+31 50 5344235

maak een afspraak
Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten
Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.