Equilli

Equilli-logo
Als u toe bent aan een nieuw bed, dan kan het een grote stap zijn om een nieuwe aan te schaffen. Want waar begint u? Er is zoveel keus en hoe weet u of het bed echt goed bij u past? De beste matras voor iedereen bestaat niet. Maar daar is een oplossing voor: de Equilli slaapmeting. Want meten is weten!
Iedereen is anders en de juiste ondersteuning van een bed is dus ook voor iedereen anders. De beste matras voor u is een matras op maat. Het gewicht van een lichaamsdeel bepaalt hoeveel kracht op verschillende plaatsen van de matras wordt uitgeoefend en welke ondersteuning u nodig hebt. De schouders moeten voldoende wegzakken in het matras en de taille en bekken moeten juist goed ondersteund worden. Uw hoofd, nek en wervelkolom moeten in een rechte lijn liggen. Bij Homan Slapen in Assen en in Haren kunt u een Personal Sleepscan van Equilli laten uitvoeren. Deze gratis scan brengt uw persoonlijke ondersteuning in kaart.
Online afspraak maken voor advies

Personal Sleepscan

Bent u nieuwsgierig hoe zo’n meting werkt? We leggen het u graag uit.

Meer over de sleep scan
Het Belgische merk Equilli ontwikkelt op wetenschappelijke wijze ergonomische matrassen en kussens. Een uiterst precies meetsysteem, de Personal Sleep Scan, bepaalt welke ondersteuning uw lichaam nodig heeft. Eerst worden uw lichaam en slaaphouding in kaart gebracht. Op basis daarvan wordt de optimale samenstelling van uw matras bepaald. Zo heeft u altijd een matras op maat. 

Het concept van Equilli komt voort uit diepgaande studies van het research center IRISI (Innovative Research in Sleep Improvement), dat ontstaan is aan de afdeling Biomechanica van de KU Leuven. IRISI voert samen met slaapspecialisten, ingenieurs en artsen onderzoek naar technologieën die positief zijn voor de slaapkwaliteit. De Equilli-matrassen zijn een praktische toepassing van deze studies.

Om de garantie van kwaliteit kracht bij te zetten, sluit Equilli een Slaapcontract met u af. Zo bent u verzekert van een goede nachtrust. U krijgt namelijk de mogelijkheid om binnen 6 maanden gratis de samenstelling van uw Equilli-matras te wijzigen.

Matrassen

Alle Equilli matrassen zijn ontwikkeld op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Meer over de Equilli matrassen

Equilli Less bed

Less is more. Een compleet bed met een functioneel en minimalistisch ontwerp dat in elke slaapkamer past. Met hout afkomstig van de rubberboom getuigt het ontwerp ook van duurzaam en circulair materiaalgebruik.

 

Meer over het Less bed

Equilli Balance

Boxsprings zijn er in alle vormen en kleuren. De Equilli Balance boxspring onderscheidt zich door zijn ranke lijnen. Het design van de boxspring combineert elegantie en degelijkheid. De lage boxspring met hogere poten is bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

Meer over boxspring Balance

Hoofdkussens

Het meest ergonomisch kussen in zijn soort.

Meer over de kussens

Neem contact op met Homan Slapen

Assen
Zeilmakerstraat 14A
9403 VA Assen
+31 592 870308

Maak een afspraak
Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Haren
Rijksstraatweg 167
9752 BE Haren
+31 50 5344235

maak een afspraak
Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten
Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.