Merken

Bedden van Homan, slapen sinds 1911
Niets zo persoonlijk als de aanschaf van een bed. Het juiste bed vinden wordt door velen dan ook gezien als een hele opgave. Onze slaapadviseurs begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. Door de jarenlange ervaring van onze adviseurs bent u dan ook verzekerd van de juiste keuze. Homan Slapen biedt vele verschillende bedden van kwaliteitsmerken zoals o.a. Auping, Hästens, Kuperus en Schramm wij kunnen u een onafhankelijk en passend advies geven.

Ontdek onze bedden zelf in één van de winkels in Haren en Assen.

Auping

Na elke nacht weer klaar voor een nieuwe, energieke dag dankzij de boxsprings, bedden, matrassen en toppers van Auping.

Auping, Met Liefde.

Lees meer

Avek

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen.

Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Lees meer

Ecolife

Ecolife: 100% natuurlijke bedden.

Met Ecolife kies je voor een comfortabel bed dat van volledige natuurlijke materialen is gemaakt. Ervaar bij Homan slapen Assen de collectie Ecolife bedden met alle mogelijkheden.

Lees meer

Equilli

Er is veel keuze en hoe weet je of het bed echt goed bij je past? De beste matras voor iedereen bestaat niet. Maar daar is een oplossing voor: de slaapmeting. Want meten is weten!

Lees meer

Ergosleep

Ieder zijn Slaap-DNA® Ieder zijn bed

Lees meer

Hästens

De handgemaakte Hästens bedden staan bekend om de blauw wit geblokte stof en zijn gemaakt van honderd procent natuurlijke materialen…

Lees meer

Kuperus

Natuurlijk slapen dankzij Kuperus bedden.

Kuperus biedt handgemaakte bedden sinds 1905. Iedereen wil ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk gezonder voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen. Bekijk hier de collectie Kuperus bedden.

Lees meer

Schramm

Het mag duidelijk zijn dat Schramm blijft streven naar de hoogste vorm van kwaliteit en comfort. Wat elk bed van Schramm uniek maakt is het beproefde 2 matrassen systeem. Beter bekend als de boxspring.

Lees meer

Auping matrassen

Auping matrassen al meer dan  130 jaar kwaliteit.

Na elke nacht weer klaar voor een nieuwe, energieke dag dankzij de , matrassen van Auping.
Auping, Met Liefde.

Lees meer

Swissflex

Hier komt een korte omschrijving over het merk te staan.

Lees meer

Vispring

Hier komt een korte omschrijving over het merk te staan.

Lees meer
Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.