NIEUWS

Ciao! Op 3 juni a.s. kleurt Haren voor één dag groen/wit/rood tijdens de allereerste Italiaanse dag! Beleef in Haren Italiaanse sfeer, design en cultuur rondom Food & Cars. Van Italiaanse tuinmeubels, ovens en honingbomen tot Italiaanse auto’s en Vespa’s.
Homan slapen zal deze dag een passende aanbieding doen met o.a. dekbedovertrekken van verschillende Italiaanse merken.
Kom

Van 8 tot en met 12 december staat Amsterdam volledig in het teken van luxe, als de RAI van Amsterdam voor de 15e keer wordt overgenomen door Masters of LXRY. Dit was voor Hästens de reden om samen met Central Park by Ron Blaauw groots uit te pakken.

 Het Central Park hotel by Ron Blaauw wordt tijdens de Masters of LXRY volledig nagebouwd. Hästens presenteert in het ‘hotel’ de volledige bedden collectie. De stand is maar liefst 110 m2 groot. De 2000T, Proferia, Auroria, Luxuria en Lenoria zullen  aanwezig zijn om volop te bewonderen en uit te testen. Met als pronkstuk de Vividus, het meest exclusieve bed ter wereld.

Tevens zullen de culinaire gerechten verzorgd worden door top chef-kok Ron Blaauw. Over ‘in een gespreid bedje terechtkomen’ gesproken!

 Prachtige, gespreide bedden zijn overigens niet de enige luxe die je tegenkomt. De nieuwste auto’s, modeshows, diamanten en kaviaar. Alles wat het hart van een échte Master of Luxury sneller doet kloppen is aanwezig.

Tickets zijn hier verkrijgbaar.