pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Handmade in Germany

Goed slapen levert een belangrijke bijdrage aan ons levensgeluk. Daarvan is ieder mens zich bewust. Na een ongestoord nachtrust voel je je als herboren en kan je de dag weer voor de volle 100% aan.

Het Duitse familiebedrijf Schramm weet dit als geen ander en maakt dan ook al jaren het verschil in de wereld van slapen. Voor Schramm staat dan ook het gebruik van natuurlijke en ambachtelijke producten centraal, waarbij de kernwaarden zicht toespitsen op functionaliteit en comfort.

Basis boxspring
Basis boxspring
Gala omranding
Gala omranding

Basis

Deze boxspring bestaat uit een boxspring bodem met hierop de matras.

Gala

Dit is een bedomranding met hierin een losse “inzet” boxspring. De Gala bedomranding kan ook met andere systemen worden gecombineerd zoals lattenbodems.

Wat elk bed van Schramm uniek maakt is het beproefde 2 matrassen systeem. Beter bekend als de boxspring.

Al meer dan 85 jaar is dit de specialiteit van het beddenhuis en Homan slapen is trots al ruim 30 jaar dealer te kunnen zijn van Schramm.

Het mag duidelijk zijn dat Schramm blijft streven naar de hoogste vorm van kwaliteit en comfort. Veren die oven thermisch gehard worden en daarmee vormvast zijn voor vele jaren. Niet voor niets staan de bekende Schramm pocketvering matrassen Divina en Mythos bekend als de Grand Cru onder de matrassen.

Wilt u eens kennis maken met alle facetten van dit kwaliteitsmerk Schramm bezoek dan onze zaak in Haren.

Pluk de nacht om te genieten van de dag

 

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?