pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Homan Service

Wij plaatsen en monteren onze bedden met de meeste zorg door onze ervaren monteurs. Ondanks de grote zorg die wij aan onze producten besteden kan er natuurlijk altijd iets mis gaan.

Indien u vragen heeft met betrekking tot een nieuw geleverd bed of met uw bestaande bed kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u zowel telefonisch doen als ook per mail.

Hier onder de verschillende opties en voor het aanmelden van de service.

Homan slapen service

Onze ervaren monteurs zijn opgeleid om u bij te staan bij problemen met uw  bed. Wij werken in opdracht van leveranciers bij problemen die onder de garantie vallen. Dit betekent voor u, dat er geen kosten verbonden zijn aan ons service bezoek. Maar ook als uw bed niet meer in de garantie valt of bij Homan slapen is gekocht staan wij voor u klaar. Hiervoor dient u rekening te houden met eventuele kosten maar zullen dit per service aanvraag bekijken en dit vermelden.

Bij vragen over service op uw  bed kunt u ons service formulier invullen en wij zullen spoedig contact met u opnemen.. Ook als uw bed niet bij Homan slapen is aangeschaft, kunt u wel gebruik maken van onze klantenservice.

Hästens service

Hästens geautoriseerde servicedealer

Homan slapen sinds 1911 is door Hästens geautoriseerde servicedealer voor noord-Nederland.

Hästens klantenservice

Voor service op uw Hästens product kunt u altijd contact met ons opnemen, per telefoon (0592 – 87 03 08), per mail (service@homanslapen.nl). Ook als uw bed niet bij Homan is aangeschaft, kunt u gebruik maken van onze Hästens klantenservice. Om gebruik te kunnen maken van garantie, graag een kopie van uw aankoopbon meesturen.

Klachten

Mocht u vragen hebben over uw Hästens bed, dan horen wij dat uiteraard graag. Hästens staat voor topkwaliteit en wij helpen u daarom graag met het vinden van een passende oplossing. U kunt uw vraag per mail of telefonisch aan ons kenbaar maken.

Onderaan deze pagina kunt u ook de verschillende gebruiksaanwijzingen inzien en een eventuele storing zelf oplossen. Klik op de link die van toepassing is voor uw bed en download de PDF.

Heeft u onze service nodig?