Slaapadvies

Een goed bed heeft veel invloed op uw gezondheid. Gemiddeld brengt u namelijk een derde van uw leven door in bed. Daarom is het belangrijk dat u slaapt in een bed dat goed bij uw lichaam en houding past. Onze slaapadviseurs weten waar ze op moeten letten en welke vragen ze u moeten stellen. Zo kunt u op basis van gedegen slaapadvies de juiste keuze kunt maken.

Wat doet slapen met uw gezondheid?

Een half uur per dag bewegen, niet te veel vlees eten en zorgen voor veel kleur op uw bord. Alcohol drinken we gematigd.  En roken? Daar praten we niet eens meer over, want zitten is het nieuwe roken. Geen blauw licht voor het slapen en probeer niet te veel te stressen. We doen er van alles aan om gezond te blijven maar toch ontbreekt er iets. Waar is een passend bed in dit verhaal? Een gezonde levensstijl begint elke dag met uitgerust wakker worden.

Laat u adviseren

Alles over bedden en matrassen

Heeft u ’s ochtends last van uw rug? Of voelt u zich na een hele nacht toch niet helemaal uitgerust? Het kan dan zijn dat u toe bent aan een nieuwe matras. Maar hoe kom u daar achter? En wat levert beter slapen u eigenlijk op?

 

Meer informatie

Onze slaapadviseurs

André Labohm

Slaapadviseur

“Ik ben sinds 1983 werkzaam in de bedden. Samen met Gea run ik de winkel in Haren. Persoonlijk advies staat bij mij altijd voorop.”

Grethel Kramer

Slaapadviseur

“Ik werk alweer meer dan 14 jaar met heel veel plezier bij Homan Slapen. “Kwaliteit vind ik echt ontzettend belangrijk, want zo verkoop je geen plaatje, maar vooral inhoud.”

Rubert Homan

Eigenaar

“Wat ik mooi vind is de passie en het vakmanschap van onze medewerkers. Hun inzet is super belangrijk en hierdoor kunnen we onze klanten altijd persoonlijk en gedegen advies geven. Daar ben trots op.”

Sjon Veen

Servicemonteur

“Al meer dan 20 jaar vind ik het leuk dat ik vaak bij mensen thuis kom en hun extra blij kan maken door hun nieuwe aankoop te monteren. Vanaf dan kunnen ze echt genieten van hun nieuwe bed.”

Gea Graaf

Slaapadviseur

“Het is erg leuk om klanten te adviseren op het gebied van comfortabele bedden en aanverwante artikelen zoals kussens, dekbedden en bedtextiel. Wanneer onze klanten blij zijn met hun aankoop, geeft mij dat erg veel voldoening.”

Sandra Zwartjes

Slaapadviseur en slaapcoach

“Met veel plezier en passie geef ik sinds 1986 beddenadvies in het betere segment. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in beddenadvies bij medische, lichamelijke klachten en slaapgerelateerde problemen om onze klanten de beste nachtrust te geven.”

Margreet Feiken

Slaapadviseur

“Mijn baan bij Homan Slapen, een gespecialiseerd bedrijf, is een perfecte match voor mij. Mijn bed is het fijnste plekje op de dag te beginnen. Mijn ultieme slaaptip? Be happy!”

Neem contact op met Homan Slapen

Assen
Zeilmakerstraat 14A
9403 VA Assen
+31 592 870308

Maak een afspraak
Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten

Haren
Rijksstraatweg 167
9752 BE Haren
+31 50 5344235

maak een afspraak
Maandag
gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
gesloten
Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.