Alles is relatief, behalve je nachtrust

Wetenschappers durven alles in vraag te stellen, van de oorsprong van het universum tot de manier waarop we slapen. Bij Equilli zit wetenschap in ons DNA. We maken onze modulaire matrassen op uw maat en steunen daarbij op stevig universiteitsonderzoek. Want een goede nachtrust begint bij de juiste matras. Dat is een wetenschap!

Personal Sleep Scan

Wat is het?

De Personal Sleep Scan is een wetenschappelijk gefundeerde meting van uw rug en slaaphouding. U ligt in uw meest voorkomende slaaphouding op ons meetbed en het systeem meet uw persoonlijk indrukkingsprofiel. Op die manier bepalen we welke matrassamenstelling voor u het beste is.

Waarom is het nodig?

Uit de meer dan tienduizend metingen die we al gedaan hebben, is één conclusie duidelijk: uw indrukkingsprofiel is even uniek als uzelf. De juiste ondersteuning, waarbij uw hoofd, nek en wervelkolom op een horizontale lijn liggen, is dus voor iedereen anders. Onze Sleep Scan brengt deze persoonlijke ondersteuning objectief in kaart.

1. Persoonlijk gesprek

Onze goed opgeleide slaapadviseurs gaan eerst met u in gesprek. Op welk slaapsysteem slaapt u nu? Hebt u ergens klachten? Allemaal nuttige informatie die belangrijk is om u zo goed mogelijk verder te helpen.

2. De Personal Sleep Scan

De Personal Sleep Scan meet uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u nodig heeft ter hoogte van schouders, taille en heup. Zo krijgt u objectief advies op maat. En het enige dat u hiervoor hoeft te doen is liggen op ons meetbed.

3. Proefliggen op uw unieke matras

Omdat u natuurlijk aan den lijve wilt ondervinden hoe uw gepersonaliseerde matras aanvoelt, stelt uw slaapadviseur ter plekke uw matras samen op basis van het resultaat van de Personal Sleep Scan. Zo kan u uitgebreid proefliggen en zelf de verschillende comfortopties uitproberen. Niet in slaap vallen…

Wat is het verschil met een drukmeting?

Een drukmeting meet de contactdruk tussen de huid en het matrasoppervlak en is vooral van toepassing om doorligwonden bij bedlegerige patiënten te vermijden. Een drukmeting geeft echter geen informatie over de vervorming van het slaapsysteem, noch over de vervorming van de wervelkolom.

De Sleep Scan leert ons exact hoe diep de verschillende lichaamsdelen in de matras wegzakken in verschillende slaaphoudingen. En dit is voor iedereen anders.

 

Neem contact met ons op voor een sleep scan
Advies op maat
Meer dan 100 jaar ervaring
Een echt familiebedrijf
Ontwikkeld door Convident & design door 1609bold.