pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Team Homan Slapen

 • Rubert Homan
  Eigenaar
  Filiaal Assen, Filiaal Haren
  “Wat ik mooi vind is de passie en het vakmanschap van onze medewerkers. Hun inzet is super belangrijk en hierdoor kunnen we onze klanten altijd persoonlijk en gedegen advies geven. Daar ben trots op.”
 • Sjon Veen
  Servicemonteur
  Filiaal Assen, Filiaal Haren
  “Ik vind het leuk dat ik vaak bij mensen thuis kom en hun extra blij kan maken door hun nieuwe aankoop te monteren. Vanaf dan kunnen ze echt genieten van hun nieuwe bed.”
 • Margreet Feiken
  Slaapadviseur Homan Slapen Assen en Auping Plaza
  Filiaal Assen
  “Mijn baan bij Homan Slapen, een gespecialiseerd bedrijf, is een perfecte match voor mij. Mijn bed is het fijnste plekje op de dag te beginnen. Mijn ultieme slaaptip? Be happy!”
 • Grethel Kramer
  Slaapadviseur Homan Slapen Assen en Auping Plaza
  Filiaal Assen
  “Ik werk alweer 12 jaar met heel veel plezier bij Homan Slapen en Auping Plaza. “Kwaliteit vind ik echt ontzettend belangrijk, want zo verkoop je geen plaatje, maar vooral inhoud.”
 • Gea Graaf
  Slaapadviseur Homan Slapen Haren
  Filiaal Haren
  Slaapadviseur Homan Slapen Haren“Het is erg leuk om klanten te adviseren op het gebied van comfortabele bedden en aanverwante artikelen zoals kussens, dekbedden en bedtextiel. Wanneer onze klanten blij zijn met hun aankoop, geeft mij dat erg veel voldoening.”
 • André Labohm
  Slaapadviseur Homan Slapen Haren
  Filiaal Haren
  “Ik ben sinds 1983 werkzaam in de bedden. Samen met Gea run ik de winkel in Haren. Persoonlijk advies staat bij mij altijd voorop."