Droombedden op maat gemaakt

Vispring was in 1901 de uitvinder van de pocketveer, en is sindsdien toonaangevend technisch specialist. We produceren zelf al onze eigen veren uit het beste vanadiumstaal, en voorzien iedere matras en boxspring met een unieke selectie om zo een ruime keuze aan slaapopties te bieden. U kunt zelfs uw persoonlijke gewenste veerspanning kiezen om zo het perfecte bed te krijgen.

We maken uitsluitend gebruik van de beste natuurlijke vezels, vakkundig geselecteerd en gecombineerd voor het ultieme gevoel van comfort en ondersteuning. Nadat deze met de hand gekaard zijn en over de veren geplaatst, wordt iedere matras met de hand ingenaaid voor langdurige sterkte. Afgewerkt met een hoogwaardige stof en voorzien van de naam Vispring, getuigt deze van een expertise die nog nooit werd geëvenaard.

voor meer informatie verwijzen wij u tijdelijk door naar vispring.com/nl-eu.

Limited Edition Elizabeth

Moeiteloos comfort en eenvoudige luxe

Elke nacht de beste slaap van je leven hoeft geen fortuin te kosten. De nieuwe Limited Edition Elizabeth is
een combinatie van traditioneel Vispring vakmanschap en een zachte, hedendaagse esthetiek, geaccentueerd door de stalen poten en een exclusief hoofdborddesign. Een essentiële, moderne luxe voor ontelbare jaren

van genot.

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?